lauantai 6. joulukuuta 2008

Hakutreenit

Pitkästä aikaa hakutreeneissä. Keskilinjan molemmin puolin nousi hieman jyrkkä rinne molemmille puolille. Tallattiin noin 70m pitkä ja n.50m syvä alue. Turbolle 4 ukkoa ja vahvistettiin suoralle pistolle lähtöä näyttämällä Turbolle ukkojen piiloon meno. Käänsin Turbon ympäri ja maalimiehet etenivät vielä alueella ja piiloutuivat. Lähetin ensin vasempaan etukulmaan, kun siihen suuntaan oli Turbo jo valmiiksi menossa. Hyvän ja suoran piston teki 50m:iin ja takasintullessa sai hajun ja löysi ukon. Näyttö hyvä. Toiselle ukolle teki myös hyvän suoran piston ja ukko löytyi läheltä oikeaa etukulmaa. Edettiin keskilinjalla noin puoleenväliin ja taas Turbolle näytettiin, että ukot menevät piiloon. Käänsin ympäri ja ukot siirtyivät alueen takarajalla lähemmäksi takakulmia. Lähetin etsimään ja molemmille ukoille teki hyvät suorat pistot.

Darralle samat kuviot kuin Turbolle, että näkee kun ukot menevät piiloon. Darralla oli mahoton vauhti päällä ja vasempaan etukulmaan lähettäessä Darra eteni ensin alueen ulkopuolelle (teki kuitenkin suoran piston) ja palattuaan takasin alueelle sai hajun ja ukko löytyi pressun alta. Rullan toi perille asti ja näyttö oli hyvä. Kun olin lähettämässä toiselle ukolle Darra näki ensimmäisenä olleen ukon siirtymisen kolmanneksi ukoksi ja merkkasi niin selvästi sen, että huusin toiselle ukolle tekevän haamun varmuuden vuoksi, ettei lähde väärälle ukolle. Nätti, suora pisto ja rullan tuonti ja näyttö onnistui hyvin. Darralle näytettiin myös kolmannen ja neljännen ukon piiloon eteneminen ja Darran ympäri käännettyä ukot etenivät lähelle alueen takakulmia. Molemmille hienot suorat pistot ja rullat tuli perille ohjaajan käsiin, eikä yrittänytkään pudottaa suustaan ennen lupaa :) Näytöt ok. Nyt Darra pysyi melko kivasti hallinnassakin ukolta keskilinjalle siirtyessä ja kulki nätisti vierellä. Nyt oli palkkana maalimiehillä rasiassa koirien omaa kuivamuonaa turvotettuna ja hieman maksalootaa seassa ja kyllä tuntui maistuvan. Saavat syödä samalla aamupalansa työn ohessa. Eikä aina tulisi syötettyä vain lihapullia ja lenkkiä..Niitä, kun tuntuu välillä menevän enempi kuin oikeata ruokaa, kun treenejä on usein :-P

Hakuilun jälkeen käytiin Minni bullmastiffin kanssa vielä reilu tunnin riehulenkki, joten tämän päivän aktiviteetit saa luvan olla tässä. Loppuilta vaan olemista ja ehkä voisi niitä linnanjuhliakin sivusilmällä seurailla.

Ei kommentteja: