perjantai 26. kesäkuuta 2009

Treenipäivitystä ja muuta

Ei ole jaksanut jostain syystä päivitellä treenejä blogiin. Tässä vain odotellaan lomaa, joka alkaa reilun parin viikon päästä. Molempien koirien kanssa ollaan treenailtu voittajan liikkeitä ja käyty jäljestämässä. Tuon Darran kanssa en tiedä, kuinka lähtisi mitäkin voin liikettä tekemään..muunmuassa ruutua..?? muutama kerta on tehty niin, että käyn taputtamassa maata ruudun keskellä ja ihan ruudun vierestä lähetän Darran ruutuun. Luoksetulon pysäytystä seisomaan ollaan tehty pitkältä matkalta ja toistaiseksi ainakin pysäytys on hyvä. Maahanmenoa ei olla otettu, kuin pari kertaa ja Darra läsähti maahan suoraan vauhdista :) en usko, että tässä tulee mitään ongelmia olemaan. Nyt vain sopivassa suhteessa läpijuoksuja ja pysäytyksiä, jotta vauhti ja pysäytyksien napakkuus säilyy. Kaukokäskyissä ollaan otettu treenin alle maasta seisomaan ja seisomasta maahan. Darra tekee niin säpäkkäästi liikkeet, että tässä saadaan varmasti tehdä töitä ja paljon, jotta oikea liikerata lihasmuistiin saadaan aikaiseksi. Liikkeestä istuminen Darran pitäisi osata ja metskun nouto sujuu. Hyppynoutoa ei olla vielä tehty, mutta sen en uskoisi olevan ongelma. Jep.. elikkäs ongelmaliikkeet ovat myös Darralla tunnari ja ruutu..kuten Turbollakin ;)
Turbon ilmoitin voittajaan Joensuussa olevaan tokokisaan. Ei meillä ykköstulokseen vielä mahkuja ole, mutta käydään fiilistelemässä voittaja-luokassa ja kokeilemassa miten liikkeet kisoissa toimii :)

Darralla alkoi taas juoksut ja käytiin toissapäivänä eläinlääkärillä varmuuden vuoksi tarkistamassa onko kaikki hyvin. Vuoto oli jotenkin epänormaalia, sellaista marjapuuron väristä, mutta melko kirkasta. Vuotoa ei tullut paljoa ja Turbo osoitti kiinnostusta samalla lailla kuten yleensä Darran juoksuihin. Onneksi käytiin sillä ultratessa kohdussa näkyi alkava kohtutulehdus. Kohtuun oli jo hieman kertynyt märkää :( Ennen ultrausta kohtu tähystettiin, eikä siinä vielä todettu mitään tulehdusta. Kuumetta ei ole ja tulehdusarvot 11,9 eli juuri rajan alapuolella (12). Likka on muutenkin normaali pirteä oma itsensä. Ennen ultrausta eläinlääkärit vielä epäilivät ihan normaali juoksuiksi. Darran kohtu ja munasarjat poistetaan tänään Kivuttomalla, jolloin enää ei tarvitse jatkossa pelätä tulehduksia. Jostain syystä Darralla on juoksut olleet 4kk:den välein, josta johtuen luultavasti nuo tulehduksetkin sitten tulivat. Kohtu ei kerennyt kunnolla normalisoitua juoksujen välissä.

Muutama kuva 4-viikkoisista bichoni kakaroista. Kännykameralla otettu niin on tosi huono laatuisia..pitää ottaa tuo digikamera mukaan ensikerran, jotta saisi edes vähän parempia kuvia. Kakarat mennä vipottaa jo ihan täysiä, painivat ja testailevat pian puhkeavia hampaitaan. Oli työ ja tuska saada kynnet leikattua eilen :D Luultavasti porukoille jää noista yksi tyttö kotiin kasvamaan :)




1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Tsemppiä leikkauseen ! sitten voitte tokotella rauhassa ilman mitään huolen häivää juoksuista :)
Mun kaverin koiralta poistetaan myös tänään kohtu tulehduksen takia...