sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Ruutua, tunnaria ja ummetusta

Aamuvuorosta kotiin tullessa kerkesin ottaa pienen ruutu ja tunnari treenin pihassa ennenkuin alkoi kunnolla ukkostamaan.
Ruutu. Ruudun rakensin etupihalle hiekkaparkkikselle ja muutama lähetys eri pituisilta matkoilta. Leikkasin saksilla meidän käytössä olleen targetin noin puolet pienemmäksi. Targetti on nyt kooltaan 10cmx10cm. Maahanmeno oli aluksi hidas, joten tehtiin tehojuuri naksun kanssa maahanmenossa. Eipä tarvinnut, kuin pari toistoa niin jopas alkoi tulla maahanmenoon säpäkkyyttä.
Tunnari. Laitoin kaksi valmiiksi vieraan hajustamaa kapulaa n. klo 9 ja 15 ja oman niiden keskelle puoliympyrän muodostelmaan. Turbo haisteli ensin oman, siirtyi klo 15:sta kapulalle, haistoi, haistoi oman, haistoi klo 9:n kapulan ja vielä kerran toisen vieraan ja oman ja lopulta otti oman suuhun ja toi luokse! Äijä tarkasti nyt ihan kunnolla mikä on oikea kapula :) hirmunen nuuhkuttelu kävi kapuloiden luona.
Loppupalkaksi vinkupallon kanssa pelaamista.

Darralle kävin hakemassa apteekista Levolacia ja kaiken varalle myös microlax- peräruiskeita. Darran maha on hieman turvoksissa, kun ei ole pystynyt kunnolla ulostamaan pariin päivään. Eläinlääkärin mukaan ei tarvitse olla huolissaan, koska koiran kunto on muuten hyvä ja olo pirteä. Leikkauksesta johtuen voi Darran suolisto olla hieman sekaisin ja kyykky-asento tuntua epämukavalta tikkien ja painesiteiden painaessa mahaa. Huomenna päästään eroon painesiteistä ja sitten voi alkaa puhistella haavaa.

Ei kommentteja: