keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Darralle teekookakkonen :D

Pikapäivitykset ennen univelan kuittaamista.. Saatiin kuin saatiinkin Darran kanssa eilen Kuopiosta se viimeinen avon ykkönen :)) Koe oli iltakoe ja töissä olin aamuvuoron, jonka jälkeen lähdettiin Satun ja Emma-malikan kanssa ajelemaan kohti Kuopiota. Kotona oltiin puolenyön jälkeen. Onneksi sain vaihdettua tämän päivän iltavuoroon, ettei ihan klo 6.00 tarvitsisi töihin mennä. Saatiin suoritukset videolle ja laitan ne myöhemmin tänne blogiin. Oon stressanut viikon näitä kahta koetta ja maha ollut kuralla..mutta nyt ne on onnellisesti ohi ja tavoite saavutettiin!

Tokokoe Kuopio 16.6.2009
Tuomari Marko Puranen
ja harjoittelija-arvostelija Katja Rautiainen

Paikallaolo 10
Seuraaminen 8,5
Liikkeestä maahanmeno 10
Luoksetulo 7
Liikkeestä seisominen 10
Nouto 10
Kaukokäskyt 10
Hyppy 7
Kokonaisvaikutus 10
yht. 182 pistettä, sij. 1/4 --> luokkavoitto ----> TK2 !!!

Paikallaolo. Paikallaoloon mennessä Darra oli hieman muissa maailmoissa ja tässä vaiheessa mietin jo, että mitähän tästä oikein tulee.. Paikallaoloon olin todella tyytyväinen. Hieman tiiraili ympärilleen, mutta enimmäkseen katsoi suuntaan minne ohjaajat katosivat kentän reunalla olevien esteiden taakse kyykkyyn.
Seuraaminen. Enimmäkseen hyvää työtä, mutta mm. täyskäännökset olivat väljät ja paikka paikoitellen seilasi. Tein tarkoituksella helpotetut täykkärit, joissa tein pienen u-käännöksen koiran pysyessä vasemmalla sivulla kokoajan. Yleensä tehdään niin, että minä käännyn vasempaan ja koira kiertää selän takaa ympäri, mutta kaipaa nyt teho-kuuria, kun on alkanut olla väljä.
Jäävät liikkeet. Oli taas upeat. Liikkeestä seisomisen alkuosuus ei valitettavasti näy videolta, mutta käskyn jälkeen koira kyllä katosi nopeaan viereltä :D
Luoksetulo. Hyvä vauhti mennen tullen, mutta pysäytys hieman venyi, kun otti muutaman raviaskeleen ennen seisomista.
Nouto. Hyvä vauhti kapulalle ja kapulan tuonnissa, mutta kapulalle mennessä tönäisi tassulla kapulaa kauemmaksi, jolloin ei heti saanut kapulaa suuhun. Tuomarin mielestä kuitenkin kympin arvoinen suoritus.
Kaukot. Toimi niinkuin piti :)
Hyppy. Hyppäsi ekalla käskyllä, mutta ei heti istunut nopeasti ja takaisin tullessa kolautti estettä, kun piti taas liimautua siihen kiinni..

Kaiken kaikkiaan olin mielettömän tyytyväinen likan suoritukseen! Kelikin sattui olemaan juuri sopiva ja mukavan viileä.
Nyt sitä sitten pitää ihan tosissaan alkaa voi-voi liikkeitä käymään Darrankin kanssa läpi.

6 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Paaaljon onnea! Hieno suoritus! :)

Sini Backholm kirjoitti...

Hurjan paljon onnea huippulikoille ;)

Päivi kirjoitti...

Isosti onnea! Hienosti tehty! :-)

Viivi kirjoitti...

MAHTAVAA!! Ja ei kun kohti uusia haasteita, tokovalioa odotellessa ;D

Kirsi kirjoitti...

Mahtavat onnittelut Jenna ja Darra =)

Unknown kirjoitti...

Mielettömasti onnea mahtava suoritus! T.Asta