maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kaaos kämpässä

Sanokaa mitä ihmettä teen tuon likan kanssa!!? Tänään lähdin kampaajalle ja kotiin palattuani oli täys kaaos keittiössä. Darra oli jälleen availlut keittiön vetokaappeja ja kämpän lattia oli vuorattu vehnäjauhoilla, merisuolalla, herneillä, lasagnelevyillä, pastalla, perunajauhoilla ja tomusokerilla ja kaiken kukkuraksi siirapilla! Itse syyllinen löytyi kylppäristä tämän näköisenä:
Ei yhtään kaduta...

Ja keittiö tämän näköinen:

Jauhovana jatkui olkkariin/ eteiseen..

Kaiken kukkuraksi Harri oli nukkumassa yövuoron jälkeen ja makkarin oven jätin tarkoituksella auki, ettei koirat tekisi sillä aikaa tuhoja, kun koskaan ne ei ole tehneet pahojaan kotona ollessamme. Harri heräsi sitten suunnilleen tunti lähtöni jälkeen keittiöstä kuuluviin mässytys ääniin ja sai koirat kiinni itse teossa. Turbo ei mene availemaan kaappien ovia, mutta tottakai jakoi saalista Darran kanssa.

Pitääkö kohta oikeasti alkaa miettiä tuon tuholaisen häkittämistä, vai mikä neuvoksi!? Eroahdistuksesta kyse ei voi olla, koska nytkin oli Harri kotona ja koirat tasantarkkaan tiesivät isännän olevan nukkumassa. Meille on pentukoira tulossa ylihuomenna ja meidän nelivuotias narttu käyttäytyy näin.. jos Darra säästäisi kaiken tuhoamisvimmansa tokoliikkeiden tekemiseen, niin meillä olisi alta aikayksikön tokovalio!

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ei yhtään kaduta... Sorry, nauran kyyneleet silmissä:))))))))))))))
Sanna & Remarkabull koiruudet

Viivi kirjoitti...

MAHTAVA DARRA!!! :D :D Ihania kuvia näin täältä käsin katsottuna :)

Gala kirjoitti...

loistotyttö oot darra !! puntti täällä haluis heittää yläfemmat ;D

Jarmo kirjoitti...

Eihän pikku bullmastiffi voi vastustaa keittiön kiusauksia...Ei mikään nirsoilija tuo Darra-neiti! Mielenkiintoista on elämänne ja siihen vielä ripaus aussi-energiaa!!! Heikompia jo hirvittää... :)

Jarmo & pikku Jakke Espoosta

Riikka kirjoitti...

hih! siis katoin ensin että minkä ihmeen harmaantuneen 10 vee bullmastiffin olet kuvannut :):):)
ei ole todellista :) uskomaton energiapakkaus tää darra - neiti on:)

Hanna P kirjoitti...

Jollain on ollut lystiä. Eipä tuosta enää puutukaan kuin yksi pieni Toma :D